Verwarming

Installateur en plaatser verwarming


Een aangename temperatuur in huis tijdens koude dagen, kan je sturen met je centrale verwarming en verwarmingstoestellen. Voor een juiste installatie en afstelling van de toestellen, kan je beroep doen op Maarten Vervliet.

Wij plaatsen een volledig nieuwe stookinstallatie of vervangen je oude en je kan eveneens op ons rekenen voor onderhoud, herstellingen of controle voor keuring aan verschillende soorten ketels en verwarmingstoestellen.

Doe-het-zelf zelfbouwpakketten verwarming

"Wat je zelf doet, doe je beter" is voor frequente klussers een bekende leuze. Ook hier kunnen we zeker achter staan, mits je ofwel de nodig achtergrond bezit ofwel een goede begeleiding krijgt. Bij Maarten Vervliet hebben we zelfbouwpakketten uitgewerkt zodat je zonder zorgen zelf aan de slag kan. We werken aan de hand van je plannen of een plaatsbezoek graag een voorstel uit op maat. Vraag vrijblijvend je offerte of plaatsbezoek aan.

Nazicht, onderhoud of hersellingen aan je CV ketel of verwarmingstoestellen

Wil je de installaties en aansluitingen van je verwarming laten controleren, bijvoorbeeld voor een keuring of nadat je zelf aan de slag ging, dan mag je ons eveneens contacteren. Moet er een periodiek onderhoud gebeuren, dan kunnen we dit inplannen op een moment dat voor jou past. Zit je met een defect aan je verwarming, dan neem je best telefonisch contact op om de snelste interventie mogelijkheden te bespreken.

Een project voor je verwarming in het vooruitzicht?

Vraag hier vrijblijvend je bezoekafspraak of offerte aan