Zelfbouwpakketten Verwarming

Zelf centrale verwarming plaatsen

Ben je handig aangelegd en wil je het plaatsen van je centrale verwarming liever niet volledig aan een loodgieter uitbesteden? Wat zou je ervan denken om zelf je verwarming te installeren? Dit is geen extreem moeilijke taak, met de nodige begeleiding van Maarten Vervliet en goede zelfbouwpakketten, moet je geen vakman zijn om dat te kunnen.

Ondersteuning voor zelfplaatsers

Je kan heel wat centen besparen wanneer je je centrale verwarming, vloerverwarming of sanitaire installatie zelf plaatst. Daarom heeft Maarten Vervliet zelfbouwpakketten ontwikkeld waarmee je aan de slag kan, uiteraard met de nodige begeleiding.

Wanneer je CV-installatie geplaatst is, komt Maarten Vervliet langs voor een eindcontrole zodat je er gerust van kan zijn dat alles werd geplaatst zoals het hoort. Daarna zorgen wij voor afregeling van de ketel en de opstart van je verwarmingssysteem. Mocht je vragen hebben, onderhoud of herstelling wensen op een later moment, dan kan je uiteraard ook beroep doen op ons.

Zelfbouwpakketten van kwaliteit

Maarten Vervliet werkt steeds met erkende merken en kan je kwaliteitsmateriaal voor een goede verwarmingsinstallatie garanderen. Mocht er zicht toch een defect voordoen, dan kan je op ons rekenen om dit te verhelpen.

Je kan bij ons eveneens terecht voor advies over het gebruik van de juiste tools en materialen voor de plaatsing. Denk maar aan kniptangen, perstangen, snijtangen enz.

Contacteer ons

Wil je dat een zelfstandig installateur je bijstaat bij de plaatsing van je eigen verwarmingssyteem? Contacteer ons voor een bezoek- of offerteaanvraag! Via onze website kan je dit gemakkelijk in een paar stappen aanvragen.

Zelfbouwpakketten Verwarming
Zelfbouwpakketten Verwarming
Zelfbouwpakketten Verwarming
Zelfbouwpakketten Verwarming
Zelfbouwpakketten Verwarming
Zelfbouwpakketten Verwarming

Op zoek naar een zelfbouwpakket voor Centrale Verwarming mét deskundige begeleiding?

Contacteer Maarten Vervliet voor een bezoek of offerte!